PROJELENDİRME VE ÜRETİM SÜRECİ

Tasarımlarımızı, talep ve önerilerinizle zenginleştiriyoruz.

PROJELENDİRME

Otomotiv, gıda, üretim ve hizmet sektörü gibi bir çok alanda çalışmalar yürüten firmamız, farklı sektörlerin farklı ihtiyaçlarına yanıt verebilmek adına edindiği tecrübeyi kullanışlı ve uzun ömürlü ürünlerle taçlandırmaktadır. Proje başlangıcında alınan talepleriniz, sektörün genel gereklilikleri ile değerlendirilerek, teknik resimler sizlerle paylaşılır. Akabinde, talebiniz üzerine numune aşamasına geçilerek, en iyi ürün en kısa zamanda değerlendirmenize sunulur. Üretim aşamasında ve sonrasında , sizlerle iletişime geçilerek , olası ihtiyaçlarınızın giderilmesine özen gösterilir.

Bilhassa otomotiv sektöründe, ürün görselliğinin ön planda oluşundan dolayı, sanayi tipi taşıma ekipmanlarının ergonomik nitelikleri azami önem arz etmektedir. Bu ergonomiyi sağlayabilmek adına projelendirme sürecinin ciddiyetle yürütülmesi, üretilecek kasa ölçülerinin hem taşınacak parçaya, hem de lojistik koşullarına uygun olması, kasa imalatında kullanılacak malzemelerin doğru seçilmesi gerekmektedir.

Projelendirme sürecini şu şekilde şemalandırabiliriz :

Image Alternative Text Goes here Res.01 - Projelendirme süreç diagramı

Projenin onaylanmasının akabinde teknik resimler ve projenin hassas noktaları Üretim departmanıyla detaylı olarak paylaşılır.

Üretim sürecinde, firmanızla bağlantıları kuran proje sorumlusu periyodik olarak üretimi kontrol eder ve firmanızı süreç konusunda belirli aralıklarla bilgilendirir.

Kesim, Delme ve Büküm işlemlerinin tamamı firmamız bünyesinde yapıldıktan sonra, ürün şaselerinin seri üretimi başlar. Aynı esnada üretilen şaseler birbirine kaynak edilerek metal kasanın ana vücudu oluşturulur.

Arkasından detay kaynaklar tamamlanır ve ürün boya işlemine hazır hale getirilir. Elektrostatik boya öncesinde ürün özel bir usulle temizlenerek boyanın metal kasa üzerinde daha canlı durması ve daha mukavemetli olması sağlanır.

Boyama işlemi yine kendi bünyemizde bulunan, 5 metre uzunluğundaki iki adet Elektrostatik Boya Fırını ile gerçekleştirilir. Bu işlem metal kasalarınızın boyasının çok daha canlı olmasını ve uzun yıllar kasa üzerinde kalmasını sağlar.

Boyahaneden çıkan ürünler montaj işlemlerinin yapılması için montaj alanına alınır ve gerekli işlemler hassasiyetle gerçekleştirilir.

Son olarak kalite kontrolünden geçirilen ürünler zarar görmeyecekleri şekilde ambalajlanarak tarafınıza teslim edilir.

Teslimatlar gerçekleştirildikçe, firmanızda, proje ile ilgili olarak dialog kurulan kişiler bilgilendirilir, böylece doğabilecek karışıklıkların önüne geçilir.


STANT TASARIMI VE İMALATI

Müşterinin talepleri doğrultusunda, teknik resimler oluşturulur ve dış ölçüler, kullanım şekli gibi önemli detaylar müşteri ile paylaşılır. Bu sayede numune aşamasının daha verimli olması sağlanır.

Karton koliler içerisinde satış noktasına iletilen standlar, her iki dilde hazırlanmış kurulum şemalarıyla birlikte sevk edilerek, kurulumların bilinçli ve kısa sürede yapılmasına destek olunur.

Stant Tasarımı ve İmalatı Res.02 - Stant Tasarımı ve İmalatı Şeması
Stant Montaj Şeması Res.03 - Stant Montaj Şeması

TASARIM AŞAMASI

Tasarımlar, dile getirilen ihtiyaçlar doğrultusunda oluşturularak müşteriyle paylaşılır. Teknik resimlerin anlaşılır olması , tasarım ekibimizin önceliğidir.

Tasarım Aşaması Res.04 - Tasarım Aşaması

NUMUNE (PROTOTİP) AŞAMASI

Numune aşamasında, tüm çizimler detaylandırılarak Üretim Departmanı ile paylaşılır.Hata ihtimalleri minimize edilir.

Numune aşamasından sonra, firmamız tarafından teslimat planı ve toplantı notları yayınlanarak, tüm revizelerin üretim aşamasına yansıtılması sağlanır.

Prototip Aşaması Res.05 - Prototip Aşaması

Satış Öncesi ve Sonrası Destek

Size en iyi hizmeti sunmak adına, bizimle iletişime geçmenizi bekliyoruz.

İletişime Geç →